Meniu Revelion

  Știați că… la noi noaptea dintre ani este sărbătorită așa cum se cuvine? Am pregătit un meniu special, open bar și muzică bună.

  Free Open Bar

   Știați că… la Burgund există o ofertă excepțională Free Open Bar? Pe înțelesul tuturor, băuturi fine la discreție, din partea casei, pentru grupurile de cel puțin 70 de persoane, care aleg meniul Burgund sau Gourmet.

   Sunday Special

    Știați că… a programa un eveniment duminica la Burgund este o idee minunată? Da, duminicile sunt speciale, prin definiție iar la Burgund subliniem acest lucru propunându-vă pentru grupuri o reducere de 15 lei la orice meniu!

    Pachet Complete Event

     Știați că… poate fi chiar foarte simplu să organizezi un eveniment? Dacă ai hotărât deja ca Burgund să găzduiască petrecerea ta și ai ales Pachetul Complete Event, înseamnă că singura ta grijă este lista cu invitați. De celelalte detalii (meniu, bar, decor, muzică ș.a.), se va ocupa echipa noastră!

     Business party

      Știați că… Burgund este locul potrivit pentru petrecerile office, întâlnirile cu partenerii de afaceri, seminarii, prezentări, aniversări, team building, conferințe?

      Platoul cu bunătăți

       Știați că… dacă ești gazda unei petreceri acasă sau la birou, nu trebuie să stai toată ziua în bucătărie?