Burgund este pentru noi un refugiu urban, un loc pe care l-am construit cu multă pasiune, o oază de liniște și verdeață în inima orașului. Am fost foarte pretențioși la detaliile arhitecturale, am ales un stil eclectic în care se îmbină modernul cu note rustice sau elegante, am folosit culori puternice reprezentative, materiale diverse, decorațiuni minimaliste, discrete, iar sugestia de ansamblu este de spațiu aerisit, cald și luminos. Restaurantul nostru oferă spațiu confortabil pentru grupuri de până la 80 de persoane.

Din anul 2005, s-au bucurat de ospitalitatea locului mii de vizitatori. Sunt 12 ani, în care la Burgund am organizat și găzduit sute de evenimente, aniversări, nunți, botezuri, petreceri business, întâlniri tematice, revelioane, Christmas party-uri. În urma fiecărei experiențe am învățat cum să facem mai bine, cum să  perfecționăm, cum să ne reinventăm, să oferim servicii conexe (amenajare sală, muzică) și, mai ales, cum să creștem urmărind ca principal scop satisfacția clienților noștri. De aceea, acum oferta noastră este flexibilă și adaptabilă, astfel încât fiecare eveniment să decurgă impecabil.

Astfel, în fiecare sezon  am adus câte ceva nou, de exemplu, meniul zilei, de care se bucură zilnic clienții noștri permanenți, care servesc prânzul la Burgund știind că meniul va fi savuros și divers iar când am primit sugestii și propuneri am ținut întotdeauna cont de ele.

Apoi, am amenajat o terasă în curtea umbrită de copaci. Fumătorii au apreciat acest lucru :).  Am ales mobilier confortabil, astfel, serile de vară sunt plăcute, speciale, pentru că în situațiile care cer sensibilitate și romantism noi aprindem lumănări și punem flori proaspete pe mese. Tot în numele romantismului dar și cu scop practic am construit în restaurant un șemineu, atracția centrală în serile lungi de iarnă.

Când am gândit meniurile, a fost o mare provocare. Cum să împaci pe toată lumea? Cum poți să satisfaci cele mai exigente gusturi? Cum să ai și identitate și diversitate? Noi credem că am reușit să alcătuim un meniu care să bifeze toate aceste rigori și în același timp să fie creativ și mereu surprinzător. Bucătarii noștri au înțeles exact că mâncarea se face din ingrediente dar se condimentează cu pasiune și imaginație. Dacă vorbim despre aspectul preparatelor, în trei cuvinte am spune: fantezie într-o farfurie. 

Cam asta e povestea noastră, ar mai fi de adăugat că ne place enorm ceea ce facem iar satisfacția cea mai mare este când clienții sunt pe deplin mulțumiți, când revin la restaurantul nostru și în special când recomandă cu încredere prietenilor lor produsele și serviciile Burgund. Iar pentru toate astea, vă mulțumim la rândul nostru!