1. Aperitiv
– Terină de pui cu legume în aspic de hrean
– Ruladă de pui cu roșii uscate învelită în prosciuto
– Mușchiuleț de porc cu alune
– Chifteluțe de pui cu susan/chifteluțe simple
– Castravete cu cremă de brânză
– Cruton cu cremă de vinete
– Tartină cu unt, salam și parmezan
– Rulou cu cremă de brânză, șuncă Praga și ardei roșu
– Frigărui cu roșii cherry/bocconcino/măsline
– Biluțe colorate din brânză gorgonzola
2.Supă de pui / Ciorbă de văcuţă
3.Somon la cuptor cu sos olandez / Legume asortate
4.Sarmale cu mămăligă şi costiţă
5. Cotlet de porc Wellington / Cotlet de porc cu prune
Saltimbocca de pui / Piept de pui umplut cu sos pesto
Cartofi gratinaţi cu cascaval / Cartofi cu rozmarin la cuptor
6.Salată de varză / Salată asortată
BAR
Suc – Coca-Cola / Fanta
Apă minerală / plată – Dorna
Bere (Beck’s / Tuborg)
Cafea Espresso