1. Aperitiv
– Terină de pui cu legume în aspic de hrean
– Ruladă de pui cu roșii uscate învelită în prosciuto
– Mușchiuleț de porc cu alune
– Chifteluțe de pui cu susan/chifteluțe simple
– Castravete cu cremă de brânză
– Cruton cu cremă de vinete
– Tartină cu unt, salam și parmezan
– Rulou cu cremă de brânză, șuncă Praga și ardei roșu
– Frigărui cu roșii cherry/bocconcino/măsline
– Biluțe colorate din brânză gorgonzola
2. Supă de pui cu tăiței / Ciorbă de văcuţă
3. Sarmale cu mămăligă, costiţă și smântână
4. Friptură cotlet porc / Friptură ceafă porc
Friptură piept pui / Friptură pulpă pui
Cartofi gratinaţi cu cascaval / Cartofi cu rozmarin la cuptor
5. Salată de varză
BAR
Suc – Coca-Cola / Fanta
Apă minerală / plată – Dorna
Bere (Beck’s / Tuborg)
Cafea Espresso